Ryddet i kurvene med kroppspleieprodukter.

Jeg følger en side på Facebook som heter «rydd plass til gleden». Der legges det ut ulike utfordringer og arrangement og gårdagens var «rydd i håndkremen dine». Jeg tok like godt en gjennomgang av hele hudpleie sortimentet her i huset. Jeg har kurver på vaskerommet som lager. Noe en egentlig ikke trenger ha lager av for butikkene er åpne døgnet rundt og det er vel ikke akkurat katastrofe om det plutselig ikke lar seg oppdrive en q-tips en morgen… Vel, jeg har plass så det går ikke utover annen oppbevaring og jeg liker lageret mitt så det blir nok sånn i fremtiden også. Kjekt å ha, kjekt å ha… bla bla bla…

  Før

Etter, nå med merkelapp

Tok med meg trådkurvene og fikk sortert og organisert. Det var litt som lå på feil sted. Diverse som egentlig hørte til i medisinskapet/førstehjelpsskuffen og så var det å legge diverse i riktig zip lock pose. Har en for solkremer, en for hårstæsj, en for manikyr, en for pedikyr og for tannpleie.

Det er en dedikert trådkurv for nye produkter og en egen kurv for toalettveskene. Der ligger også en mappe med diverse som er kjekt å ha med på tur (koffertvekt, liten klessnor med klyper, vanntett mobil/penge mappe osv…).

I skapet på bader har jeg en kurv så det er lettere å dra ut og finne den kremen en ønsker uten å velte seg gjennom alle på hylla. Jeg har også øredobbstativ og en boks til klokkeremmen. Har tatt med meg tipset fra Kondo om å ta vare på og gjenbruke pappesker med stive kanter. De er flott til slik oppbevaring og inndeling av småtterier.

 Før

Etter

Toalettmappen med det jeg trenger til dusjing på SATS står klar. Der har jeg småflasker som har vært vareprøver som jeg etterfyller med sjampoo, balsam, bodylotion og hårkur.

På kommoden har jeg en pumpeflaske til bodylotion. Den etterfylles for syns det er så greit med pumpen.

Poser med badesalt kjøpt i Saltgruvene ved Krakow for maaaange år siden har bare blitt liggende «på lager». På tide og bruke opp kanskje!? Siden jeg så og si aldri legger meg i badekaret så helte jeg de over på plastkrukke for lettere å kunne ta en neve og bruke det som kroppsskrubb i dusjen. Har også en stor pose med havsalt kjøpt på Gran Kanaria som egentlig er til fotbad, men tenker det får «lide» samme skjebne når dette er brukt opp.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.