14. januar 2018 Klær og permer

En rask gjennomgang av tøy til kidza og mitt høyskap. Dette som en følge av at jeg kom over en side på Facebook som heter Rydd plass til gleden, og der legges det ut rydde arrangement.

Ble også tid til å gå gjennom permene med papirer. Hadde en perm til forsikringer/bank og en til diverse medlemskap, en til barna og en med mine private papirer. Den ene permen hadde ødelagt åpne/lukke mekanisme som har irritert meg en stund… så endelig ble det ordning. Fikk samla alt i to permer! En til meg selv og en til familien. Ny perm, nye skilleark og bort med gamle papirer.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.