Nytt gjesterom med rekvisitaskap

Siden kidza nå har fått det som var gjesterom til sitt sove- og lekerom har gjestesengen og et stort skap som både tidligere og nå rommer «diverse rekvisita» flyttet inn på kizsa sitt tidligere soverom. Det er det minste soverommet av de tre soverommene våre så ikke plass til noe mer der inne…

Her et bilde av det slik det så ut som barnerom.

Og slik ser det ut nå som gjesterom. En ny nattlampe står på innkjøpslisten!

I flytteprosessen måtte alt ut av skapet og har vært på mellomlagring i den hvite hyllesaken (en overhylle til en kassert IKEA Malm kommode) under trappen. I kveld gikk jeg gjennom alle permer, magasinholdere og esker for å se om det var noe som kunne kastes. Det var egentlig ikke så mye, men vinket farvel til gamle kursnotater, eksamensoppgaver, notater fra bøker, utklipp fra magasiner mm.  Penalhus og syskrin ble tømt opp ned og diverse knapper og annet ræl gikk i søpla.

Helt blanke ark! Et tomt skap er bare et helt nydelig utgangspunkt og innbyr til god orden.

Det ble fylt opp, men fikk plass til alt jeg ønsker å lagre der så veldig godt fornøyd med  resultatet av kveldens innsats.

En kurv med diverse bilder, julekort, bursdagskort, dagbøker. Magasinholdere med konvolutter, kort osv, hylle med diverse til hobbyaktiviteter med kidza, symaskin, tøy som skal repareres, syskrin og skrivesaker.

En kurv med diverse garn, diverse tomme kurver og esker (et tips fra KonMari er å ta vare på pene pappesker som kan benyttes som skuffeinnsatser el) permer, notatbøker mm.

Fant igjen notater fra noen gode bøker om helse og livsstil som jeg tok vare på. Tror det er notater og bøker jeg skal lese om igjen og som kan blogges om, så det kommer nok noe her om de etterhvert.

På det tidligere gjesterommet stod det en kommode med tre skuffer som har være litt sånn type rote skuffer. Kommoden havnet under trappen i flytteprosessen. Jeg vet akkurat hva den har inneholdt, men den har vært type «ukategorisert» så alt innholdet der ble sortert og fikk nytt tilholdssted i kveld. Det var noe kast og noe til gjenbruk/salg, men det meste ble plasser i «rekvisita skapet».

Genser guttungen har vokst ut av, rammer, vinåpner lader (glad jeg har merket den) og hobbystæsj.

Syskrinskuffen

Retro Tupperware, utkledningskjole, leker til kidza…

En salig blanding som virkelig trengte en opprydning og mer logiske tilholdssteder.

En tom kommode! Hvor skal den settes og hva skal jeg bruke den til nå? Den har tidligere stått i entreen, kanskje den kan brukes der igjen? Den kan få tilbake sin gamle plass der, men er det egentlig behov. Hvor var det jeg las det med å «fjerne bolet». Der det fins skuffer blir de automatisk fylt opp med noe. Er det ingen skuffer å fylle opp, heller ikke noe utgangspunkt for roteskuffer…

Følg med så skal du nok se den uansett får ett nytt bruksområde.

I morgen skal jeg ta for meg barna sitt rom. Det mangler fortsatt noe møblement der, men dere skal få se før- og etterbilder sånn ståe er akkurat nå.

Her er forresten bilde av det som havnet i søppelhaugen. Diverse papir og plastikk til gjenvinning samt en liten pose med diverse ræl jeg ikke kommer til å savne.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.