Bøker til besvær? Spill her og der?

I dag har jeg ryddet og organisert bokhyllen i trappa. Den var ganske så stappa med barnebøker og spill. Jeg var fult klar over at barna hadde vokst fra en god del av disse så det var på tide med en gjennomgang.

For ca ett år siden kastet jeg ut så og si alle mine romaner og diverse andre bøker. De ble gitt til det lokale skolekorpset sitt loppemarked. Jeg tenker at når den tid kommer at jeg eventuelt begynner å lese bøker igjen så kan jeg benytte meg av biblioteket. Det gjør jeg forsåvidt nå også. Genialt med app der en kan skrive inn søkeord og så kommer det en liste med bøker opp, så er det bare å klikke på bestill og ‘pling’ så kommer det en SMS når jeg kan hente boka på biblioteket.

Tilbake til dagens prosjekt. Jeg sorterte i kategorier, og la de bøkene jeg skal selge/gi bort i ulike poser. Alle puslespill som jeg skal selge/gi bort ble sjekket så jeg vet at alle brikker er på plass. Noen av barnas favoritter blir tatt vare på i plastkasse på loftet.

Pyntetingene i hylla ble også sjekket opp mot «er det ting jeg virkelig liker», og noen ble derfor tatt bort. Det som står igjen der nå er ting som gir meg glede og har gode minner knyttet til seg.

Barnas bøker er prøvd sortert litt etter tema og alder. Spillene er samlet og noen som ikke er i flittig bruk har flyttet til spilleskuffen som er en sengeskuff på barnas soverom. Da kan jeg bytte litt på hva som står fremme etter som interessen varierer.

Har også to sorte bokser i hyllen. Den ene er til batterier og den andre til diverse ladere.

Hylle før

Hylle etter

Sengeskuff

Bøker, spill mm som skal ut av huset. Det må dessverre mellomlagres på loftet, men har lagt ut annonser både på FaceBook og Finn.no så håper noen melder sin interesse. Hvis ikke gis det etterhvert til loppemarked eller noe.

Jeg tror Chi flyter bedre nedover trappen nå. Innlegget mitt om Feng Shui er underveis og håper jeg kan publisere det i morgen.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.