Skap – glede i hverdagen

Da fikk jeg litt tid til å gå gjennom to av skapene og bokhylla på stua. Det har som sikkert flere kjenner til lett for at når en ønsker noe ut av syne så settes det bak en dør, så jeg oppdaget at en del ting og tang som egentlig hører til på andre steder i huset hadde «sneket» seg inn der.

Det ene skapet er tiltenkt «hjemmekontor» så etter opprydding ble permer og magasinholdere plassert der. Barnas CD spiller, headset og CDer fikk en hylle. Skrivesaker ble lagt sammen med resten av skrivesakene i «roteskuffen» ved kjøkkenet.

Da ble noen hyller i bokhyllen frigjort.

Har ikke så veldig mange pynteting i huset, og som ConMari metoden sier så skal en bruke og vise fram de tingene en er glad i. Derfor ble noe tatt frem fra bak skapdørene og plasser synelig på hyllene i dag. Det er lysestaken etter farmor, keramikk jeg laget på New Zealand, ting jeg har fått i gave og fotografier.

Det var ikke så mye som gikk i søpla, men jeg tok krabbegaflene og fruktkniver ut fra eskene sine og la de i kjøkkenskuffen. Barnas spill måtte flytte tilbake i riktig skap. Noen ting skal legge ut for salg på FB og Finn. Bilder skal forhåpentligvis opp på veggen snart og når det er ute av skapet blir det enda mer oversiktlig.

Hjemmekontor før

Hjemmekontor etterBokhylla før

Bokhylla etter

Diverse skapet før

Diverse skapet etter

Viser dere det siste skapet også. Det er barnas skap med tegne- og hobbysaker samt noen spill. Øverste hylle er fast plass for talgelys med tilbehør. Ser nå at jeg ikke er helt fornøyd med plasseringen av det, så tenker det skal få flytte inn i naboskapet.

Siden jeg ikke ble helt ferdig med skap og hyller i dag så kommer det nok et oppfølgingsinnlegg på dette «temaet» ganske snart.

Og er det noen som lurer på om vi ikke har flere bokhyller, jo da, kanskje dere har lagt merke til den flotte hylla vi har på repoet i trappa? Helt super hylle fra ikea, men stappfull av veldig mang barnebøker, spill og puslespill. Det tror jeg blir neste ConMari for kidza vokser, så mye kan sikkert selge/gis bort. Kanskje det blir morgendagensoppgave? Heng med så får dere se!

Jeg har også lest om Feng Shui så det skal jeg skrive ett innlegg om i morgen tenker jeg.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.