Dagbøker, kalendere, bursdagskort, julekort ….

Her hadde jeg et flott system, men akk en kan vel ikke ta vare på alt fra alle år … Det er jo ikke akkurat noe en tar frem og sitter å leser i? Eller? Mitt system var som følger: konvolutten merkes med begivenhet og alle kortene legges oppi der. Feks 30-årsdag, julen 2011, diverse kort 2014 (typ feriehilsener, morsdag/farsdag, valentines mm…). Og så hadde jeg mapper med alt mulig fra konfirmasjoner og bryllup, samt mappe med diverse takkekort. Dette hadde jeg en nesten komplett samling av fra 2004… Det var det året jeg kjøpte min første leilighet, så kurven var rimelig stappfull + at jeg fant et handlenett bak kurven også…

Det var bare å ta fatt. Ikke bli for sentimental og bare ta vare på de med litt ekstra ‘innhold’. Drømmen er å få satt kortene i et album, men det tar sin tid og er ikke prioritert nå.

Jeg endte opp med ett bærenettet med diverse kort og kalendere til makulering. Kurven er fortsatt stapp full og mitt flotte system med årstall og hendelser gikk dessverre fløyten i prosessen, men det ble delt inn i kategorier (bursdagskort, julekort, takkekort ..) og så er planen å ta en ny runde igjen om ikke alt for lenge og da ha en perm klar slik at jeg kan lime inn kortene som virkelig skal beholdes som minner. Det ser i allefall mye mer overkommelig ut nå.

 Før

System men…

Tas vare på

I mapper

Tilbake i kurven

Makuleres

Et annet «sårt punkt» er konvolutter med bilder som aldri har kommet i album. Når jeg fikk barn hadde jeg store planer om å lage hver sin scrapbook til de, og ja jeg startet også men det ble fort stopp…

I dag skulle jeg kjøpe rammer til noen bilder jeg håper å få opp på veggen så kjøpte en fotoalbum med slike lommer til å smette bildene inn i og la frem den og bilder fra året 2015 og 2016 med hint til mann og barn om at det var bare å sette seg ned – mimre og «stappe».

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.